Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 287 van 699 gevonden artikelen
 
 
  Food Emulsions and Foams: Interfaces, Interactions and Stability, Edited by E. Dickinson and J.M. Rodriguez, The Royal Society of Chemistry, Cambridge, 1999, pp. 390, ISBN 0-85404-753-0, UK £85.00
 
 
Titel: Food Emulsions and Foams: Interfaces, Interactions and Stability, Edited by E. Dickinson and J.M. Rodriguez, The Royal Society of Chemistry, Cambridge, 1999, pp. 390, ISBN 0-85404-753-0, UK £85.00
Auteur: McClements, D.J
Verschenen in: Colloids and surfaces. A, Physicochemical and engineering aspects
Paginering: Jaargang 160 (1999) nr. 3 pagina's 1 p.
Jaar: 1999
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 287 van 699 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland