Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 10 gevonden artikelen
 
 
  The role of hydration force on the stability of the suspension of Saccharomyces cerevisiae–application of the extended DLVO theory
 
 
Titel: The role of hydration force on the stability of the suspension of Saccharomyces cerevisiae–application of the extended DLVO theory
Auteur: Chang, You-Im
Chang, Pi-Kuai
Verschenen in: Colloids and surfaces. A, Physicochemical and engineering aspects
Paginering: Jaargang 211 (2002) nr. 1 pagina's 11 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland