Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 47 van 54 gevonden artikelen
 
 
  The impact of fermentation processes on the production, retention and bioavailability of carotenoids: An overview
 
 
Titel: The impact of fermentation processes on the production, retention and bioavailability of carotenoids: An overview
Auteur: Mapelli-Brahm, Paula
Barba, Francisco J.
Remize, Fabienne
Garcia, Cyrielle
Fessard, Amandine
Mousavi Khaneghah, Amin
Sant'Ana, Anderson S.
Lorenzo, Jose M.
Montesano, Domenico
Meléndez-Martínez, Antonio J.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 99 () nr. C pagina's 389-401
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 47 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland