Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Recent advances in food colloidal delivery systems for essential oils and their main components
 
 
Titel: Recent advances in food colloidal delivery systems for essential oils and their main components
Auteur: Sedaghat Doost, Ali
Nikbakht Nasrabadi, Maryam
Kassozi, Vincent
Nakisozi, Henriettah
Van der Meeren, Paul
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 99 () nr. C pagina's 474-486
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland