Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 54 gevonden artikelen
 
 
  Overview of the effect of natural products on reduction of potential carcinogenic substances in meat products
 
 
Titel: Overview of the effect of natural products on reduction of potential carcinogenic substances in meat products
Auteur: Lee, Seung Yun
Yim, Dong Gyun
Lee, Da Young
Kim, On You
Kang, Hea Jin
Kim, Hyeong Sang
Jang, Aera
Park, Tae Sun
Jin, Sang Keun
Hur, Sun Jin
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 99 () nr. C pagina's 568-579
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 54 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland