Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Yogurts enriched with milk proteins: Texture properties, aroma release and sensory perception
 
 
Titel: Yogurts enriched with milk proteins: Texture properties, aroma release and sensory perception
Auteur: Lesme, Hanna
Rannou, Cécile
Famelart, Marie-Hélène
Bouhallab, Saïd
Prost, Carole
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 98 () nr. C pagina's 140-149
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland