Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Bio-active compounds and functional properties of pistachio hull: A review
 
 
Titel: Bio-active compounds and functional properties of pistachio hull: A review
Auteur: Arjeh, Edris
Akhavan, Hamid-Reza
Barzegar, Mohsen
Carbonell-Barrachina, Ángel A.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 97 () nr. C pagina's 55-64
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland