Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Volatile compounds, affecting factors and evaluation methods for rice aroma: A review
 
 
Titel: Volatile compounds, affecting factors and evaluation methods for rice aroma: A review
Auteur: Hu, Xianqiao
Lu, Lin
Guo, Zhenling
Zhu, Zhiwei
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 97 () nr. C pagina's 136-146
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland