Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Effects of novel physical processing techniques on the multi-structures of starch
 
 
Titel: Effects of novel physical processing techniques on the multi-structures of starch
Auteur: Han, Zhong
Shi, Rui
Sun, Da-Wen
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 97 () nr. C pagina's 126-135
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland