Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Diacylglycerol in food industry: Synthesis methods, functionalities, health benefits, potential risks and drawbacks
 
 
Titel: Diacylglycerol in food industry: Synthesis methods, functionalities, health benefits, potential risks and drawbacks
Auteur: Lee, Wan Jun
Zhang, Zhen
Lai, Oi Ming
Tan, Chin Ping
Wang, Yong
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 97 () nr. C pagina's 114-125
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland