Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Understanding consumer physiological and emotional responses to food products using electroencephalography (EEG)
 
 
Titel: Understanding consumer physiological and emotional responses to food products using electroencephalography (EEG)
Auteur: Songsamoe, Sumethee
Saengwong-ngam, Ravinun
Koomhin, Phanit
Matan, Narumol
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 93 (2019) nr. C pagina's 167-173
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland