Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Recent advances in processing technology to reduce 5-hydroxymethylfurfural in foods
 
 
Titel: Recent advances in processing technology to reduce 5-hydroxymethylfurfural in foods
Auteur: Lee, Chieh-Hsiu
Chen, Kai-Ting
Lin, Jer-An
Chen, Yu-Ting
Chen, Yi-An
Wu, Jung-Tsung
Hsieh, Chang-Wei
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 93 (2019) nr. C pagina's 271-280
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland