Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 59 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Truffles: From Islamic culture to chemistry, pharmacology, and food trends in recent times
 
 
Titel: Truffles: From Islamic culture to chemistry, pharmacology, and food trends in recent times
Auteur: Khalifa, Shaden A.M.
Farag, Mohamed A.
Yosri, Nermeen
Sabir, Jamal S.M.
Saeed, Aamer
Al-Mousawi, Saleh Mohammed
Taha, Wafaa
Musharraf, Syed Ghulam
Patel, Seema
El-Seedi, Hesham R.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 91 (2019) nr. C pagina's 193-218
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 59 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland