Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 60 gevonden artikelen
 
 
  The components and amylase activity of Massa Medicata Fermentata during the process of fermentation
 
 
Titel: The components and amylase activity of Massa Medicata Fermentata during the process of fermentation
Auteur: Xu, Ming-Shu
Fu, Qiang
Baxter, Alicia
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 91 (2019) nr. C pagina's 653-661
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland