Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Soy whey: More than just wastewater from tofu and soy protein isolate industry
 
 
Titel: Soy whey: More than just wastewater from tofu and soy protein isolate industry
Auteur: Chua, Jian-Yong
Liu, Shao-Quan
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 91 (2019) nr. C pagina's 24-32
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland