Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 60 gevonden artikelen
 
 
  Maillard conjugation as an approach to improve whey proteins functionality: A review of conventional and novel preparation techniques
 
 
Titel: Maillard conjugation as an approach to improve whey proteins functionality: A review of conventional and novel preparation techniques
Auteur: Sedaghat Doost, Ali
Nikbakht Nasrabadi, Maryam
Wu, Jianfeng
A'yun, Qurrotul
Van der Meeren, Paul
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 91 (2019) nr. C pagina's 1-11
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 60 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland