Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Thermal treatments and emerging technologies: Impacts on the structure and techno-functional properties of milk proteins
 
 
Titel: Thermal treatments and emerging technologies: Impacts on the structure and techno-functional properties of milk proteins
Auteur: Nunes, Lauane
Tavares, Guilherme M.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 90 (2019) nr. C pagina's 88-99
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland