Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Prolamins from cereal by-products: Classification, extraction, characterization and its applications in micro- and nanofabrication
 
 
Titel: Prolamins from cereal by-products: Classification, extraction, characterization and its applications in micro- and nanofabrication
Auteur: Tapia-Hernández, José Agustín
Del-Toro-Sánchez, Carmen Lizette
Cinco-Moroyoqui, Francisco Javier
Juárez-Onofre, Josué Elías
Ruiz-Cruz, Saúl
Carvajal-Millan, Elizabeth
López-Ahumada, Guadalupe Amanda
Castro-Enriquez, Daniela Denisse
Barreras-Urbina, Carlos Gregorio
Rodríguez-Felix, Francisco
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 90 (2019) nr. C pagina's 111-132
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland