Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Measuring and controlling ice crystallization in frozen foods: A review of recent developments
 
 
Titel: Measuring and controlling ice crystallization in frozen foods: A review of recent developments
Auteur: Zhu, Zhiwei
Zhou, Qianyun
Sun, Da-Wen
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 90 (2019) nr. C pagina's 13-25
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland