Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 5 gevonden artikelen
 
 
  Trends in development of porous carbohydrate food ingredients for use in flavor encapsulation
 
 
Titel: Trends in development of porous carbohydrate food ingredients for use in flavor encapsulation
Auteur: Zeller, B.L
Saleeb, F.Z
Ludescher, R.D
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 9 (1998) nr. 11-12 pagina's 6 p.
Jaar: 1998
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 5 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland