Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Olive oil sensory evaluation: An alternative to the robust coefficient of variation (CVr %) for measuring panel group performance in official tasting sessions
 
 
Titel: Olive oil sensory evaluation: An alternative to the robust coefficient of variation (CVr %) for measuring panel group performance in official tasting sessions
Auteur: Amelio, Mauro
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 88 (2019) nr. C pagina's 567-570
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland