Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Innovative non-thermal technologies affecting potato tuber and fried potato quality
 
 
Titel: Innovative non-thermal technologies affecting potato tuber and fried potato quality
Auteur: Dourado, Cátia
Pinto, Carlos
Barba, Francisco J.
Lorenzo, Jose M.
Delgadillo, Ivonne
Saraiva, Jorge A.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 88 (2019) nr. C pagina's 274-289
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland