Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 49 gevonden artikelen
 
 
  Cheese ripening: A review on modern technologies towards flavor enhancement, process acceleration and improved quality assessment
 
 
Titel: Cheese ripening: A review on modern technologies towards flavor enhancement, process acceleration and improved quality assessment
Auteur: Khattab, Amira R.
Guirguis, Hania A.
Tawfik, Sherouk M.
Farag, Mohamed A.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 88 (2019) nr. C pagina's 343-360
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 49 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland