Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 52 gevonden artikelen
 
 
  Application of non-invasive technologies in dry-cured ham: An overview
 
 
Titel: Application of non-invasive technologies in dry-cured ham: An overview
Auteur: Pérez-Santaescolástica, Cristina
Fraeye, Ilse
Barba, Francisco J.
Gómez, Belen
Tomasevic, Igor
Romero, Alberto
Moreno, Andrés
Toldrá, Fidel
Lorenzo, Jose M.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 86 () nr. C pagina's 360-374
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 52 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland