Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 52 gevonden artikelen
 
 
  Protein-protein crosslinking in food: Proteomic characterisation methods, consequences and applications
 
 
Titel: Protein-protein crosslinking in food: Proteomic characterisation methods, consequences and applications
Auteur: McKerchar, Hannah J.
Clerens, Stefan
Dobson, Renwick C.J.
Dyer, Jolon M.
Maes, Evelyne
Gerrard, Juliet A.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 86 () nr. C pagina's 217-229
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 52 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland