Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 52 gevonden artikelen
 
 
  Micro and nano encapsulation, retention and controlled release of flavor and aroma compounds: A critical review
 
 
Titel: Micro and nano encapsulation, retention and controlled release of flavor and aroma compounds: A critical review
Auteur: Saifullah, Md.
Shishir, Mohammad Rezaul Islam
Ferdowsi, Rayhana
Tanver Rahman, Md Ramim
Van Vuong, Quan
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 86 () nr. C pagina's 230-251
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 52 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland