Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Green and innovative techniques for recovery of valuable compounds from seafood by-products and discards: A review
 
 
Titel: Green and innovative techniques for recovery of valuable compounds from seafood by-products and discards: A review
Auteur: Bruno, Siewe Fabrice
Ekorong, Franck Junior Anta Akouan
Karkal, Sandesh S.
Cathrine, M.S.B.
Kudre, Tanaji G.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 85 (2019) nr. C pagina's 10-22
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland