Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Reformulating foods to meet current scientific knowledge about salt, sugar and fats
 
 
Titel: Reformulating foods to meet current scientific knowledge about salt, sugar and fats
Auteur: Belc, Nastasia
Smeu, Irina
Macri, Adriana
Vallauri, Dario
Flynn, Katherine
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 84 (2019) nr. C pagina's 25-28
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland