Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Structure, properties, and potential applications of waxy tapioca starches – A review
 
 
Titel: Structure, properties, and potential applications of waxy tapioca starches – A review
Auteur: Hsieh, Chao-Feng
Liu, Weichang
Whaley, Judith K.
Shi, Yong-Cheng
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 83 () nr. C pagina's 225-234
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland