Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Microencapsulation of antioxidant compounds through innovative technologies and its specific application in meat processing
 
 
Titel: Microencapsulation of antioxidant compounds through innovative technologies and its specific application in meat processing
Auteur: Gómez, Belén
Barba, Francisco J.
Domínguez, Rubén
Putnik, Predrag
Bursać Kovačević, Danijela
Pateiro, Mirian
Toldrá, Fidel
Lorenzo, Jose M.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 82 (2018) nr. C pagina's 135-147
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland