Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Cocoa (Theobroma cacao L.) pod husk: Renewable source of bioactive compounds
 
 
Titel: Cocoa (Theobroma cacao L.) pod husk: Renewable source of bioactive compounds
Auteur: Campos-Vega, Rocio
Nieto-Figueroa, Karen H.
Oomah, B. Dave
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 81 (2018) nr. C pagina's 172-184
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland