Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Structuring processes for meat analogues
 
 
Titel: Structuring processes for meat analogues
Auteur: Dekkers, Birgit L.
Boom, Remko M.
van der Goot, Atze Jan
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 81 (2018) nr. C pagina's 25-36
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland