Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Lactulose: Properties, techno-functional food applications, and food grade delivery system
 
 
Titel: Lactulose: Properties, techno-functional food applications, and food grade delivery system
Auteur: Nooshkam, Majid
Babazadeh, Afshin
Jooyandeh, Hossein
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 80 (2018) nr. C pagina's 23-34
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland