Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Methods to evaluate fish freshness in research and industry
 
 
Titel: Methods to evaluate fish freshness in research and industry
Auteur: Olafsdóttir, G.
Martinsdóttir, E.
Oehlenschläger, J.
Dalgaard, P.
Jensen, B.
Undeland, I.
Mackie, I.M.
Henehan, G.
Nielsen, J.
Nilsen, H.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 8 (1997) nr. 8 pagina's 8 p.
Jaar: 1997
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd. All rights reserved
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland