Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Applications of laser Doppler anemometry in understanding food processing operations
 
 
Titel: Applications of laser Doppler anemometry in understanding food processing operations
Auteur: Chandrasekaran, M.
Marcroft, H.
Bakalis, S.
Karwe, M.V.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 8 (1997) nr. 11 pagina's 7 p.
Jaar: 1997
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland