Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Towards an understanding of starch granule structure and hydrolysis
 
 
Titel: Towards an understanding of starch granule structure and hydrolysis
Auteur: Oates, Christopher G.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 8 (1997) nr. 11 pagina's 8 p.
Jaar: 1997
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland