Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Corrigendum to "Main characteristics of peanut skin and its ole for the preservation of meat products" [Trends in Food Science & Technology 77 (2018) 1–10]
 
 
Titel: Corrigendum to "Main characteristics of peanut skin and its ole for the preservation of meat products" [Trends in Food Science & Technology 77 (2018) 1–10]
Auteur: Lorenzo, Jose M.
Munekata, Paulo E.S.
Sant'Ana, Anderson S.
Baptista, Rafaela de Carvalho
Barba, Francisco J.
Toldrá, Fidel
Mora, Leticia
Trindade, Marco A.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 78 (2018) nr. C pagina's 243
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland