Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Olive oil and its principal bioactive compound: Hydroxytyrosol – A review of the recent literature
 
 
Titel: Olive oil and its principal bioactive compound: Hydroxytyrosol – A review of the recent literature
Auteur: Wani, Touseef Ahmed
Masoodi, F.A.
Gani, Adil
Baba, Waqas Nabi
Rahmanian, Neda
Akhter, Rehana
Wani, Idrees Ahmed
Ahmad, Mudasir
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 77 (2018) nr. C pagina's 77-90
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland