Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Flaxseed gum a versatile natural hydrocolloid for food and non-food applications
 
 
Titel: Flaxseed gum a versatile natural hydrocolloid for food and non-food applications
Auteur: Liu, Jun
Shim, Youn Young
Tse, Timothy J.
Wang, Yong
Reaney, Martin J.T.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 75 (2018) nr. C pagina's 146-157
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland