Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Technological functionality and biological properties of food protein nanofibrils formed by heating at acidic condition
 
 
Titel: Technological functionality and biological properties of food protein nanofibrils formed by heating at acidic condition
Auteur: Mohammadian, Mehdi
Madadlou, Ashkan
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 75 (2018) nr. C pagina's 115-128
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland