Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Status and developments in analogue cheese formulations and functionalities
 
 
Titel: Status and developments in analogue cheese formulations and functionalities
Auteur: Masotti, Fabio
Cattaneo, Stefano
StuknytÄ—, Milda
De Noni, Ivano
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 74 (2018) nr. C pagina's 158-169
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland