Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Recent advances in emulsion-based delivery approaches for curcumin: From encapsulation to bioaccessibility
 
 
Titel: Recent advances in emulsion-based delivery approaches for curcumin: From encapsulation to bioaccessibility
Auteur: Araiza-Calahorra, Andrea
Akhtar, Mahmood
Sarkar, Anwesha
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 71 (2018) nr. C pagina's 155-169
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland