Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Effect of pulsed electrical fields on the structural properties that affect french fry texture during processing
 
 
Titel: Effect of pulsed electrical fields on the structural properties that affect french fry texture during processing
Auteur: Botero-Uribe, Maria
Fitzgerald, Melissa
Gilbert, Robert G.
Midgley, Jocelyn
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 67 (2017) nr. C pagina's 1-11
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland