Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Impact of conventional and non-conventional processing on prickly pear (Opuntia spp.) and their derived products: From preservation of beverages to valorization of by-products
 
 
Titel: Impact of conventional and non-conventional processing on prickly pear (Opuntia spp.) and their derived products: From preservation of beverages to valorization of by-products
Auteur: Barba, Francisco J.
Putnik, Predrag
Bursać Kovačević, Danijela
Poojary, Mahesha M.
Roohinejad, Shahin
Lorenzo, José M.
Koubaa, Mohamed
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 67 (2017) nr. C pagina's 260-270
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland