Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Globular plant protein aggregates for stabilization of food foams and emulsions
 
 
Titel: Globular plant protein aggregates for stabilization of food foams and emulsions
Auteur: Amagliani, Luca
Schmitt, Christophe
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 67 (2017) nr. C pagina's 248-259
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland