Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Concepts and procedures for mapping food and health research infrastructure: New insights from the EuroDISH project
 
 
Titel: Concepts and procedures for mapping food and health research infrastructure: New insights from the EuroDISH project
Auteur: Brown, Kerry A.
Timotijević, Lada
Geurts, Marjolein
Arentoft, Johanne L.
Dhonukshe-Rutten, Rosalie A.M.
Fezeu, Léopold
Finglas, Paul
Laville, Martine
Perozzi, Giuditta
Ocké, Marga
Poppe, Krijn
Slimani, Nadia
Snoek, Harriette M.
Tetens, Inge
van't Veer, Pieter
Vors, Cécile
Zimmermann, Karin L.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 63 (2017) nr. C pagina's 19 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland