Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Recent advances in the processing of green tea biomolecules using ethyl lactate. A review
 
 
Titel: Recent advances in the processing of green tea biomolecules using ethyl lactate. A review
Auteur: Villanueva-Bermejo, David
Reglero, Guillermo
Fornari, Tiziana
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 62 (2017) nr. C pagina's 12 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland