Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Thermosonication: An alternative processing for fruit and vegetable juices
 
 
Titel: Thermosonication: An alternative processing for fruit and vegetable juices
Auteur: Anaya-Esparza, Luis M.
Velázquez-Estrada, Rita M.
Roig, Artur X.
García-Galindo, Hugo S.
Sayago-Ayerdi, Sonia G.
Montalvo-González, Efigenia
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 61 (2017) nr. C pagina's 12 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland