Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Nanostructured emulsions and nanolaminates for delivery of active ingredients: Improving food safety and functionality
 
 
Titel: Nanostructured emulsions and nanolaminates for delivery of active ingredients: Improving food safety and functionality
Auteur: Acevedo-Fani, Alejandra
Soliva-Fortuny, Robert
Martín-Belloso, Olga
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 60 (2017) nr. C pagina's 11 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland