Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 34 gevonden artikelen
 
 
  The use and control of chemical reactions to enhance the functionality of macromolecules in heat-processed foods
 
 
Titel: The use and control of chemical reactions to enhance the functionality of macromolecules in heat-processed foods
Auteur: Mitchell, J.R.
Hill, S.E.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 6 (1995) nr. 7 pagina's 6 p.
Jaar: 1995
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland